Fotoalbums
Paasbrunch
Wandelen voor water
Boekenmarkt
Carnaval 2018 groep 1 tm 4
Carnaval 2018 groep 5 tm 8
Vreedzame school wij hebben hart voor elkaar
Sinterklaas en pieten bezoeken onze school
Pietenrace
Opening kinderboekenweek 2017
Maria Oord 80 jaar

Recent toegevoegde fotoalbumsOpgelet: Bij de groepen staan nog meer fotoalbums.
Klik op een item om naar het album te gaan.
 
 

      ( 73 )   

Paasbrunch
Op Witte Donderdag 29 maart hebben alle kinderen van een heerlijke paaslunch genoten. Deze lunch werd verzorgd door de oudervereniging en genuttigd in de aula. Een fijn samenzijn!
 
 

      ( 38 )   

Wandelen voor water
De leerlingen hebben ontzettend hun best gedaan afgelopen maandag met ieder 6 liter water op de rug. Samen met leerlingen van andere scholen uit Vinkeveen en Wilnis hebben zij dit klusje geklaard. Zij hebben gezamenlijk een mooi bedrag bij elkaar gelopen. Dank jullie wel voor jullie geweldige inzet. 😃
 
 

      ( 72 )   

Carnaval 2018 groep 5 tm 8
Afgelopen dinsdagmiddag hebben wij op school Carnaval gevoerd. Het thema was "gekke haren en gekke schoenen". De kinderen hebben gelimbodanst, polonaise gelopen en lekker gek gedaan. Ook werden er 3 originaliteitprijzen uitgereikt. Deze zijn gewonnen door Meru (groep 8), Ilse (groep 7), en Lars (groep 8).
 
 

      ( 60 )   

Carnaval 2018 groep 1 tm 4
Afgelopen dinsdagmiddag hebben wij op school Carnaval gevoerd. Het thema was "gekke haren en gekke schoenen". De kinderen hebben gelimbodanst, polonaise gelopen en lekker gek gedaan. Ook werden er 3 originaliteitprijzen uitgereikt. Deze zijn gewonnen door Noa (groep 1/2), Samual (groep 1/2) en door Giamo groep 2.
 
 

      ( 55 )   

Boekenmarkt
De kinderen, ouders en/of andere belangstellende konden 3 middagen boeken kopen van onze school voor 0,50 of van 1,00.
Dit alles bekeek een succes en hebben een hoop boeken een nieuwe bestemming gekregen.
 
 

      ( 73 )   

Vreedzame school wij hebben hart voor elkaar
De opening van het blok 'We hebben hart voor elkaar' werd dit keer georganiseerd door groep 4. Zij openden met gedichtjes over liefde en lief zijn voor elkaar. Hierna hebben de kinderen met elkaar, klein met groot en andersom een hart gemaakt en gekleurd en erop geschreven voor wie het hart was en waarom.
 
 

      ( 80 )   

Sinterklaas en pieten bezoeken onze school
Vanmorgen, maandag 4 december, werd onze school bezocht door Sinterklaas en 4 zwarte pieten. Zij kwamen aangereden op een bouwsteiger. De Sint en de pieten wisten er ook dit jaar weer een heus feest van te maken. De kinderen uit de groepen 1 tm 4 kregen een mooi kadootje terwijl de groepen 5 tm 8 de mooiste surprises hadden. Al met al was het weer een geslaagd feest!
 
 

      ( 38 )   

Pietenrace
Afgelopen woensdag kwamen 4 zwarte pieten in de klassen vertellen dat Sinterklaas maandag 4 december onze school komt bezoeken.
Hierbij een klein compilatie van wat foto's.
Bij iedere klas staan de foto's van hun klas.
 
 

      ( 125 )   

Opening kinderboekenweek 2017
Afgelopen woensdag was de opening van de Kinderboekenweek 2017. Dit jaar staat dit in het teken van GRIEZELEN! Alle kinderen mochten griezelig verkleed naar school. De kinderen uit groep 7 presenteerde de boeken van de Kinderboekenweek en een aantal kinderen uit groep 8 deden een klein toneelstukje. Al met al een griezelig geslaagde opening.
 
 

      ( 138 )   

Maria Oord 80 jaar
Op naar het feest van het 80-jarige bestaan van Maria-oord. De kleuters en groep 8 hebben voor de bewoners gedanst... samen en apart. Een fijn samenzijn met oud en jong.