Fotoalbums
Sinterklaas en pieten bezoeken onze school
Pietenrace
Opening kinderboekenweek 2017
Maria Oord 80 jaar

Recent toegevoegde fotoalbumsOpgelet: Bij de groepen staan nog meer fotoalbums.
Klik op een item om naar het album te gaan.
 
 

      ( 49 )   

Sinterklaas en pieten bezoeken onze school
Vanmorgen, maandag 4 december, werd onze school bezocht door Sinterklaas en 4 zwarte pieten. Zij kwamen aangereden op een bouwsteiger. De Sint en de pieten wisten er ook dit jaar weer een heus feest van te maken. De kinderen uit de groepen 1 tm 4 kregen een mooi kadootje terwijl de groepen 5 tm 8 de mooiste surprises hadden. Al met al was het weer een geslaagd feest!
 
 

      ( 13 )   

Pietenrace
Afgelopen woensdag kwamen 4 zwarte pieten in de klassen vertellen dat Sinterklaas maandag 4 december onze school komt bezoeken.
Hierbij een klein compilatie van wat foto's.
Bij iedere klas staan de foto's van hun klas.
 
 

      ( 88 )   

Opening kinderboekenweek 2017
Afgelopen woensdag was de opening van de Kinderboekenweek 2017. Dit jaar staat dit in het teken van GRIEZELEN! Alle kinderen mochten griezelig verkleed naar school. De kinderen uit groep 7 presenteerde de boeken van de Kinderboekenweek en een aantal kinderen uit groep 8 deden een klein toneelstukje. Al met al een griezelig geslaagde opening.
 
 

      ( 87 )   

Maria Oord 80 jaar
Op naar het feest van het 80-jarige bestaan van Maria-oord. De kleuters en groep 8 hebben voor de bewoners gedanst... samen en apart. Een fijn samenzijn met oud en jong.